x 

JOHNNIE WALKER RED 1 L 40 %

Termék elérhetősége:   Raktáron
krt=12 db
6566 Ft
Johnnie Walker Red : Közepesen testes, három éves párlatok kitunoen eltalált harmonikus elegye. A Johnnie Walker a világ kedvenc whiskyje, amit az eladások is igazolnak. Olyan családi filozófia áll mögötte immár 1820 óta, amely nem tur megalkuvást. Arra vagyunk hivatottak, hogy olyan whiskyt készítsünk, amely minoség vonatkozásában minden whiskyt megeloz. - mondta Alexander Walker, a híres Walker család egyik tagja, a whisky keverés egyik atyja. Ha hordó erosségu whiskyt kóstolunk, meglehetosen markáns párlattal találkozunk. Aki így kóstol whiskyt eloször, nehéz lesz meggyoznünk a folytatásról. A hordó erosség azt jelenti, hogy a párlat a gyártási folyamat késoi idoszakában meglehetosen magas, 60-70 %-os alkoholtartalommal bír, és ez majdnem kétszerese kedvenc Johnnie Walker-ünk alkoholtartalmának. A legtöbb whisky - éppen az ideális fogyaszthatóság érdekében - 40 %-os alkoholtartalommal kerül forgalmazásra, amit természetesen a gyártók is hígítással ének el. Ha jól bevált, klasszikus whiskys pohárba töltjük ki whiskynket, sokkal kellemesebb, élvezhetobb illatokat tapasztalunk. A Johnnie Walker Red Labelt tisztán, jég nélkül fogyasztva felfedezhetjük a klasszikus skót whisky karakterét, melynek legszembetunobb jellegzetessége a füstösség. Földünk legnépszerubb whiskyje közepesen testes, három éves párlatok kitunoen eltalált harmonikus elegye, melynek illatában

Triton Trade Kft.

A Triton Trade nagykereskedés várja Vásárlóit megújult webshopjában. Folyamatosan bővülő kínálatunk és naponta megújuló akciós ajánlataink gondoskodnak ügyfeleink elégedettségéről. Célunk, Ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása, a lehető leggyorsabb határidővel, a lehető legalacsonyabb árakon.

Kapcsolat

Triton Trade Kft.

1211 Budapest, Szikratávíró u. 17.

+36 30 334 7404, +36 30 467 0410

rendeles@triton-trade.hu

Szállítással kapcsolatos információ: 

gyurcsikd@gmail.com

Copyright © 2020 Triton Trade

FIGYELEM!

 

A Triton Trade Ital, Élelmiszer, Vegyiáru, Állateledel Nagykereskedés-, és Diszkont webáruház elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett!

Webáruházunkban 18 éves kor alatt nem szolgálunk ki vásárlókat.

NYILATKOZOM, HOGY ELMÚLTAM 18 ÉVES.