x 

CAPTAIN MORGAN SPICED GOLD 1 L 35%

Termék elérhetősége:   Raktáron
krt=12 db
5867 Ft
Captain Morgan Spiced Gold: A híres és hírhedt Henry Morgan kapitányról kapta nevét, aki a Karib-tenger partvidékén kalózkodott, majd késobb pályát módosított és Jamaica kormányzójaként morzsolta napjait. Idos korára visszavonult a közélettol, és kedvenc itala, a rum eloállításának szentelte képességeit. Morgan kapitány 1688-ban halt meg, de a cukornádból készült híres ital készítésének tudományát az utókorra hagyományozta. Az azóta eltelt évek hagyománytisztelete tükrözodik a nyugatindiai eredetu italban. A nemes italt több évig, tölgyhordóban érlelik, és a déli tengerek világának egyik kedvenc koktél- és longdrink alapanyaga.

Triton Trade Kft.

A Triton Trade nagykereskedés várja Vásárlóit megújult webshopjában. Folyamatosan bővülő kínálatunk és naponta megújuló akciós ajánlataink gondoskodnak ügyfeleink elégedettségéről. Célunk, Ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása, a lehető leggyorsabb határidővel, a lehető legalacsonyabb árakon.

Kapcsolat

Triton Trade Kft.

1211 Budapest, Szikratávíró u. 17.

+36 30 334 7404, +36 30 467 0410

rendeles@triton-trade.hu

Szállítással kapcsolatos információ: 

gyurcsikd@gmail.com

Copyright © 2020 Triton Trade

FIGYELEM!

 

A Triton Trade Ital, Élelmiszer, Vegyiáru, Állateledel Nagykereskedés-, és Diszkont webáruház elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett!

Webáruházunkban 18 éves kor alatt nem szolgálunk ki vásárlókat.

NYILATKOZOM, HOGY ELMÚLTAM 18 ÉVES.