x 
Tartalom:

 

1., Adatvédelem

2., Személyes adatok hitelessége

3., Adatvédelmi nyilvántartási szám

 

1., Adatvédelem

A Triton Trade Kft (továbbiakban Szolgáltató) számára kiemelkedő fontosságú az Ügyfél által a rendelés során rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, ezért elkötelezi magát az Ügyfelek személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely minden tekintetben megfelel Magyarország mindenkor hatályos, vonatkozó jogszabályi rendelkezéseinek.

A Szolgáltatónak jogában áll a Szolgáltató és az Ügyfél között létrejövő üzleti kapcsolattal összefüggésben az Ügyfél összes, a regisztráció során rendelkezésre bocsátott személyes adatát a megrendelés teljesítése, illetve hírlevél küldése céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően elektronikusan tárolni és feldolgozni. A rendelés során az Ügyfél az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával hozzájárul adatai időleges tárolásához. Ezt a megállapodást bármikor felbonthatja, ezt követően személyes adatai azonnal törlésre kerülnek. Az Ügyfelet továbbá megilleti a jog, hogy a neki megküldött hírlevélről bármikor leiratkozzék.

A Szolgáltató az általa kezelt adatokat a megrendelések teljesítéséhez szükséges, a kiszállítást végző személy részére történő adatszolgáltatást leszámítva harmadik félnek nem adja át. A kiszállítást végző személyek a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

 

2. Személyes adatok hitelessége

Bizonyos adatok, információk elengedhetetlenek az Ügyfél általi regisztráció befejezéséhez, a rendelés felvételéhez, a számla kiállításához, illetve a szavatosság érvényesítéséhez. Nélkülük a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a rendelést érvénytelennek minősítse. A honlap használatával az Ügyfél felelősséget vállal az általa megadott adatok hitelességéért és azok valóságnak való megfeleléséért. Hamis, valóságnak nem megfelelő adatok megadásával az Ügyfél megszegi az Általános Szerződési Feltételek adatszolgáltatásra vonatkozó rendelkezéseit. Ebben az esetben a téves címre kiküldött termék kiszállítási költsége (mely a Szolgáltató által, a rendelési címre tekintettel kerül meghatározásra) is az Ügyfelet terheli. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amennyiben utánvétes szállításnál indokolatlanul nem veszi át az Ügyfél a terméket és erről előzetesen nem tájékoztatta a Szolgáltató Ügyfélszolgálatát e-mailben vagy telefonon.

 

3. Adatvédelmi nyilvántartási szám

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által a Triton Trade Kft. részére kibocsátott adatvédelmi nyilvántartási szám: -.

Triton Trade Kft.

A Triton Trade nagykereskedés várja Vásárlóit megújult webshopjában. Folyamatosan bővülő kínálatunk és naponta megújuló akciós ajánlataink gondoskodnak ügyfeleink elégedettségéről. Célunk, Ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása, a lehető leggyorsabb határidővel, a lehető legalacsonyabb árakon.

Kapcsolat

Triton Trade Kft.

1211 Budapest, Szikratávíró u. 17.

+36 30 334 7404, +36 30 467 0410

rendeles@triton-trade.hu

Szállítással kapcsolatos információ: 

gyurcsikd@gmail.com

Copyright © 2020 Triton Trade

FIGYELEM!

 

A Triton Trade Ital, Élelmiszer, Vegyiáru, Állateledel Nagykereskedés-, és Diszkont webáruház elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett!

Webáruházunkban 18 éves kor alatt nem szolgálunk ki vásárlókat.

NYILATKOZOM, HOGY ELMÚLTAM 18 ÉVES.